1985 Modası

Boyner

1985 Modası. Rubilove shared a photo on Instagram. İspanyol paça yüksek belli pantolonlar desenli süveterler boylarında bir türlü karara varılamayan mini midi maksi boy çan etekler jileler kürkler uzun kollu maksi boy elbiseler denim gömlekler pantolon -ceket ikilisinden oluşan takımlar bisiklet yaka kazaklar.

Freego 1985 4 80s Fashion Fashion 1980s Fashion
Freego 1985 4 80s Fashion Fashion 1980s Fashion

Kış Kıyafetleri Sonbahar Modaso Kadın Modası Moda Kıyafetler Vintage Kıyafetler Günlük Kıyafet Elbise Kıyafetler Kış Modası. Moda başkentlerinden biri olan Paris uzun yıllardır tüm dünyaya ilham veren moda stillerine ev sahipliği yapıyor ve muhtemelen sonsuza kadar da böyle olacak. İyi bakın gardıroplara karşınıza çıkma.

Düz hatlarkısa saçlardüz göğüsler ve erkeksi vücutlar bu çöküş on yılının göze çarpan işaretiydiKadınlar kol düğmeleri takmaya başlayıp uzun sigara ağızlıklarını havaya savurmaktaydıarama yine de kollarını açık bırakmak konusunda hala tereddütteydiler1920 yılının Aralık ayına gelindiğinde ise kadın bir dönüşüm geçirmiş ve tepeden tırnağa bir vamp kadın haline gelmiştiArtık modakumaş ve.

Dönemin moda olgusunu incelediğimizde. İspanyol paça yüksek belli pantolonlar desenli süveterler boylarında bir türlü karara varılamayan mini midi maksi boy çan etekler jileler kürkler uzun kollu maksi boy elbiseler denim gömlekler pantolon -ceket ikilisinden oluşan takımlar bisiklet yaka kazaklar. Find it at rebelliousfashioncouk and search. Rubilove shared a photo on Instagram.